Blogg om oss och diverse händelser.

3. dec, 2016

 😀Hejsan,svejsan!

😲Har en del bilder som jag tänkte tävla med, men för det krävs medlemskap på olika sociala medier som Facebook, Instagram eller Twitter. Och om man vill tävla i alla bildtävlingar krävs det medlemsskap i alla sociala medier.

🤨Under några dagar har jag testat de tre ovanstående. Först Facebook där jag fick en chock över hur ologiskt/centralstyrt mycket var då man ville lägga in personliga saker som jobb, med mera. Jag testade att göra min egen sida så personlig som jag ville ha den, men det sket sig.

😮Det var gôrtråkigt och stressande med det tråkiga utseende det blev. För mig vart det helt värdelöst då jag inte fick till sidan direkt utan att behöva leta en massa innan jag hittade vissa funktioner. Jag har annat att göra än att slösa tid på sådant.

👎Testade sedan snabbt Instagram och Twitter och såg direkt att där hade jag inte att göra. Verkade minst sagt lika rörigt.

😎Min sammanfattning är att de där så kallade sociala medierna är ingenting för mig. Kommer ihåg då jag 1984 lärde mig MSDOS-programmering. Ja MSDOS är den programmering som ligger till grund för Windows tidigare operativsystem. Där var det enkel logik, men här på sociala medier har man kommit allt för jävla ångt från logiken och det blir bara ett satans mediebrus.

😎Hittade en sajt som beskriver lite av vådan med sociala medier:

 

😎Min slutsats blir att jag skiter i att tävla för jag känner mig på något sätt diskriminerad eller utestängd om man så vill. Och det är väl lika bra, jag måste inte tävla. Men det hade varit förbannat kul att delta. men det glömmer jag nu och går vidare på andra vägar!

 

🤪Ha dé  gôtt!🤪

21. nov, 2016

😀Hejsan, svejsan!😀

😎Ja nu verkar det klart att någon tar tjuren vid hornen, lyssnar på folket och startar parti. Vem skulle passa bättre till det, än Bert Karlsson:

😀Ha dé gôtt!🤪

18. nov, 2016

😀Hejsan, svejsan!😀

🤩Nej, dra på trissor, kolla vad jag såg då jag tittade ut genom fönstret klockan 19:00 i tisdags(20161115. Jag såg den där mycket omtalade supermånen…

😮Den var större än jag någonsin kunnat ana!

😲Och vilken häftig färg den hade. Den såg riktigt varm ut, undrar om det finns några lediga tomter där? Tänk att få sitta på balkongen/altanen där och skåda ner på allt elände som drabbar jorden!

Ha dé gôtt!

15. nov, 2016

😀Hejsan svejsan!😀

😎Här mitt bidrag på supermåne. Fotograferat från vår altan ca. kl 19 i kväll! Bilden fastnade tyvärr på redigeringsbordet, därav den rodnande himlakroppen!

🤪Ha dé gôtt!!🤪

11. nov, 2016

😀Hejsan, svejsan!

😎Alla medier har utropat Donald Trump som president trots att hillary fått flest röster. Läs gärna här om hur hela valproceduren går till där borta!

😎Det är inte helt ovanligt att elektorsvalet ger annat resultat än valdagens. I praktiken skulle det alltså kunna innebära att Hillary Clinton blir USA:s nästa president!

🤪Ha dé gôtt!🤪